.

I vinterferien arrangerte vi gratis aktiviteter i regi av noen av byens idrettsklubber. Barna ble hentet med taxi på oppgitte henteplasser, hadde en trening, fikk servert lunsj, ny trening før de ble kjørt tilbake til henteplassene. Vi fikk masse positive tilbakemeldinger på dette, og nå planlegger vi for nye gratistilbud i skoleferiens første og siste uke

Vi ser nå på muligheten for å utvide tilbudet til hele barneskolen, samt øke antall deltakere til 50. Alt avhenger av søknader vi har inne hos Sparebankstiftelsen DNB og BUFdirektoratet. Svar på disse søknadene skal komme nå i starten av mai, og fingrene er krysset for positive svar.

Til forskjell fra vinterferieuken er det denne gangen også tenkt på andre aktiviteter enn kun hallidrett. Nå er det for eksempel muligheter for besøk til Klatring på Grensen, vi kan være ute og hvis sikkerheten er tilstede kan det bedrives aktiviteter med vann. Her er det mye spennende på gang, og hvis du som leser dette har ideer på hvilke aktiviteter som kan bedrives, du har mat som du ønsker å tilby, etc. så ikke nøl med å ta kontakt.

 

Stian

Share This