Her kommer en liten oppdatering på sommerferieaktivitetene:

Nå har vi fylt ut uken med aktiviteter, og vi er veldig fornøyd med programmet vi har spikret:

Mandag i den første uken (24-28 juni) er det Halden Frisbeeklubb og Halden Skiklubb som står for opplegget. Dette vil foregå på festningen i områdene rundt kroa. Tusen takk til Fredriksten v/ utleier som har gitt oss grønt lys! Tirsdag er det Fredrikshald Turnforening som er vertskap i gymsalene på Rødsberg. Onsdag er det tid for et besøk i tennishallen hos Halden Tennisklubb og gymsalen på Strupe ved Halden basketballklubb. Torsdag er et en full dag ved Femsjøens bredder da TTIF skal arrangere en fotballturnering for oss. Fredag besøker vi Klatring på Grensen. Her har de laget ett supert opplegg til oss. Her kan det også trenges noen frivillige som kan følge barna i klatreløypene, hvis de ønsker dette. Har du lyst og mulighet til å være med barnet ditt og hjelpe til, er du varmt velkommen til det denne dagen!

Den andre uken (12-16 august) vil bestå av fotball med Idd Sportsklubb og golf hos Halden Golfklubb på mandag, mens Fredrikshald Turnforening har igjen hele tirsdagen. De har mange forskjellige grener og planlegger å lede oss gjennom alle aktivitetene på disse to dagene. Onsdag skal barna til Tistedalen Friluftslag som skal ha en flott dag for oss på Tistedalen Skianlegg. Torsdag er det Halden Volleyballklubb som arrangerer volleyballturnering i Porsneshallen, mens på fredag går turen nok en gang til Klatring på Grensen.

Som dere ser har vi fått på plass et bredt og flott tilbud til byens barneskoleelever. Aktivitetene går fra 10:00-13:30, og lunsjen midtveis står HIR for. Det er 50 plasser, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Flyers er i trykken hos OK Trykk nå, og blir levert til skolene neste uke.

Halden Arbeiderblad åpnet for påmeldinger i denne artikkelen, så ønsker du  å melde på barnet ditt ender du en mail til dagligleder.halden@irnif.no med barnets navn og alder, samt info på foresatt i form av navn, telefonnummer og mail-adresse. Er det spesielle mathensyn ønsker vi at det også opplyses om.

Share This