Det er med stor glede jeg kan fortelle at HIR i går ble tildelt 320.000 kr fra Sparebank1Stiftelsen Halden til prosjektet “Sammen om Halden”

 

 

 

 

 

 

Vi er veldig ydmyke ovenfor gaven vi har fått og glad for at stiftelsen ser viktigheten av arbeidet og verdiene “Sammen om Halden” står for. Midlene vil bli brukt i tiltak i prosjektet; Økonomisk inkludering som er midler til støtte for de som av en eller annen grunn står i fare for å falle utenfor eller ikke kommer seg inn i idretten, til støtte av miljøkontakter, opprettholde og videreutvikle skole-idrett tilbudet, Barneidrettens dag vil igjen bli gjennomført, og det samme med Haldenidrettens Høstkonferanse. I tillegg til dette har vi mer spillerom med egne midler til å gjennomføre kurs og kompetanseheving i byens klubber.

 

Dette er en fantastisk nyhet å ta helgen til, og HIR ønsker å takke Sparebank1Stiftelsen Halden og alle klubbene som deltar i “Sammen om Halden”  som bidrar til at vi kan holde det viktige inkluderingsarbeidet i gang enda et år. Vi er fortsatt i en tidlig del av prosjektet, og det er gledelig å se at vi sammen allerede har fått til så mye positivt!

 

Stian Mjølnerød-Lie

Daglig leder, HIR

Share This