Du er mer enn bare en spiller. Du er mer enn bare en utøver. Du er mer enn bare en mosjonist, en engasjert forelder, en ildsjel. Sammen med 10 000 andre haldensere er du en del av et fellesskap som hver eneste dag legger ned time på time av innsats. Timer for å mestre. Timer for å yte lenger. Timer for å skape meningsfylte fritidstilbud. Timer for å motivere, timer for å inspirere.

Du har mange å takke, og du har mange som vil takke deg. Bak hver treningstime på kunstgresset ligger det en time med dugnadinnsats. Bak hver oppvisning og turnering ligger det timesvis med treningsøkter. Og for hver medalje en storesøster har med hjem står det en lillebror og gleder seg til å bli gammel nok til å kunne begynne med idrett selv.

Men det er ikke plass til han. Det er fullt i gymsalene, det er fullt i hallene. Det er mørkt før det er treningstid på banene. Det er ventelister på de forskjellige partiene, og det er bare entusiasme som holder motivasjonen i gang. Vi klarer oss akkurat nå, men vi klarer ikke skape et godt nok tilbud for alle de som vokser opp. For alle de som i morgen vil være en spiller, en utøver, en del av fellesskapet.

Saken om en allbrukshall på Remmen handler ikke først og fremst om penger, og den handler ikke først og fremst om plassering. Aller mest handler den om politikk, og om viljen til å ta deg og fellesskapet du er en del av på alvor. Den handler om å våge å jobbe en periode i motbakke. Om å hente ut det siste før målgang. Om å stå sammen når man har oddsene mot seg.

Når hele Haldens idrettsfelleskap samles i Busterudparken 3. september, er det dette vi skal vise politikerne våre. Vi slåss ikke lenger om det er lurt eller ikke å bygge en ny hall. Vi kjemper ikke lenger for å vise verdien av å kunne gi et godt tilbud til alle som vil drive med idrett i byen vår.

Nå samles vi for å vise politikerne våre at de må ta oss på alvor. De skal ikke tro at det er greit å gjennomføre valgkamp uten å ha et klart og tydelig svar på hvor de står i hallsaken. Det er slutt på å gjemme seg bak forbehold og unnskyldninger. Nå står vi sammen, spillere, utøvere, mosjonister. Foreldre, trenere, ildsjeler. Vi står sammen for å sikre at alle som vil drive med idrett får muligheten til å mestre, og til å vokse. Det er nå vi sikrer et fellesskap med plass til alle som vil være med. Uten ventelister, uten begrensninger på halltider.

Idrettsgleden varer hele livet. Det gjelder bare å gi den en god start.

Oppmøte: Busterudparken torsdag 3. september kl 1700.
Hvem: Aktive, foreldre, supportere og alle som mener Halden fortjener ny idrettshall
Bekledning: alle bes møte i klubbens farger hvis de kan
Effekter: idrettsklubbenes styrer oppfordres til å organisere med flagg, banner og paroler.
Hvordan:
– send e-post til klubbens medlemmer
– sørg for ansvarlige ambassadører innad i klubben
– steng treninger i det aktuelle tidsrom og møt heller opp i Busterudparken denne ene gangen
– organiser korte informasjonsmøter på trening via trenere og oppmenn
– få fram hvor viktig dette er for din klubb og idretten i Halden
– videresend e-post til andre i klubben, naboer og venner
– finn og del saken på Facebook

Share This